Ideeën 128+ Antieke Hoekkast

Ideeën 128+ Antieke Hoekkast. Antieke hoekkast uw interieur meer uitstraling geven met een antieke hoekkast. Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen.

46 291 00

Hier 46 291 00

Deze hoekkast is 210 cm hoog en vanuit de hoek 78 cm diep. Antieke hoekkast uw interieur meer uitstraling geven met een antieke hoekkast. In ons assortiment hebben wij de prachtigste antieke meubelen om uw interieur zo uitnodigend en fraai mogelijk in te richten.

Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen.

In ons assortiment hebben wij de prachtigste antieke meubelen om uw interieur zo uitnodigend en fraai mogelijk in te richten. Bereik dit met een prachtige antieke hoekkast uit de collectie van heineman antiek! In ons assortiment hebben wij de prachtigste antieke meubelen om uw interieur zo uitnodigend en fraai mogelijk in te richten. Antieke hoekkast uw interieur meer uitstraling geven met een antieke hoekkast. Van der heijden antiquairs, sinds 1978 gevestigd in helvoirt, biedt een ruime collectie hoogwaardig antiek waaronder engelse kwaliteitsmeubelen, tin, zilver, barometers, klokken, een grote diversiteit aan antieke accessoires en vroeg 20 e eeuwse grafiek (met name figuratieve etsen en litho's). Zeer mooie antieke hoekkast van circa 1850 afkomstig uit lancashire, de kast heeft een prachtige kleur en patine en is in absolute topstaat. Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen. Deze hoekkast is 210 cm hoog en vanuit de hoek 78 cm diep.

46 291 00

Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen.. Antieke hoekkast uw interieur meer uitstraling geven met een antieke hoekkast. In ons assortiment hebben wij de prachtigste antieke meubelen om uw interieur zo uitnodigend en fraai mogelijk in te richten. Van der heijden antiquairs, sinds 1978 gevestigd in helvoirt, biedt een ruime collectie hoogwaardig antiek waaronder engelse kwaliteitsmeubelen, tin, zilver, barometers, klokken, een grote diversiteit aan antieke accessoires en vroeg 20 e eeuwse grafiek (met name figuratieve etsen en litho's). Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen.. Antieke hoekkasten en andere kwaliteitsmeubelen.